Anzeige

Luchthaventerras

Actuele informatie

Bij extreem weer behouden wij ons voor om het terras voor korte tijd te sluiten. Gelieve vóór de heenreis naar de luchthaven telefonisch onder +49 (0)211 421–0 te informeren of het terras van de luchthaven is geopend.

Dit is hoe u de luchthaventerras kunt vinden

Het terras op de luchthaven bevindt zich op het dak van Pier B. U kunt het bereiken via de centrale roltrap in de terminalgebouw.

Gelieve rekening te houden met het volgende!

Op grond van strengere veiligheidseisen is het betreden van het terras van de luchthaven alleen nog mogelijk na het passeren van een veiligheidscontrole. Het meenemen van verboden voorwerpen op het platform met uitzicht is niet meer toegelaten. Vloeistoffen zoals drankjes, zonnebrandmiddelen of handcrèmes zijn zoals voordien toegelaten.

Van het meenemen van grotere tassen / koffers etc. wordt afgeraden omdat deze de veiligheidscontrole niet mogen passeren. Er is daar geen opslagruimte voor bagage.
De deponerungsservice vindt uw hier.

Elke dag voor u geopend!

Het terras van de luchthaven is 365 dagen per jaar voor u geopend - ook op alle zon- en feestdagen: Mei tot September: 10:00 - 20:00 uur Oktober tot April: 10:00 - 19:00 uur

Hartelijk welkom!

2,20 euro voor volwassenen. 1,50 euro voor gepensioneerden, studenten en scholieren. 1,00 euro voor jongeren tot 16 jaar en voor groepen vanaf 20 personen. Gratis toegang voor kinderen jonger dan 6 jaar.